Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /core/projects/lekologiskt.se/live/_includes/php/func_lib.php on line 118
0

Om Lekologiskt

Vi på Lekologiskt tror att en stimulerad fantasi och varierad lek främjar lärande och utveckling hos både barn och vuxna. Vi tror att trygga vuxna ger trygga barn men ser samtidigt att samhällets krav på föräldrar ofta skapar stress och otrygghet.

Vår enkla idé är att hjälpa barnfamiljer till lek och en livsstil som är stimulerande, varierad, rolig och samtidigt ekologisk. Därför strävar vi efter att bli Sveriges mest inspirerande giftfria och ekologiska guide och leksaksaffär - som utöver fantastiska leksaker också samlar inspiration, tips och guider för barnfamiljens ekologiska livsstil. Vi vill helt enkelt göra det lätt att vara Lekologisk!

Till Lekologiskt.se väljer vi bara ut leksaker som är ekologiska och giftfria, och som både är utvecklande för barn och fina att ha i sitt hem.

Vi gillar också att ha en nära relation till er kunder – därför uppskattar vi all respons vi kan få! Så har du tankar, tips eller frågor om oss eller om vårt sortiment eller hur man lever giftfritt med barn är du alltid mer än välkommen att höra av dig till oss!